Personal branding shoot

Personal Branding Shoot

Let's celebrate your upcoming succes. You being here is the first step to your dream life!

Tegenwoordig vindt de eerste kennismaking met je (potentiële) gast vaak al online plaats. Op Instagram bijvoorbeeld, of op je website. Foto's zijn daar dan ook een belangrijk onderdeel van! Op deze manier kan je laten zien wie je bent en wat je uitstraalt.

Dit mag niet ontbreken tijdens een personal branding shoot

x

Jezelf én je merk

x

Uitstraling waarmee je de ideale klant aantrekt

x

Persoonlijke content

x

Afwisseling tussen details en persoonlijke beelden

x

Goede variatie tussen alle beelden

Wat leg ik vast?

Wat ik belangrijk vind om terug te zien? Zie het hieronder.

Zakelijke portretten

module 01

Professionele foto's van jezelf komen altijd van pas! Als profielfoto op Whatsapp of LinkedIn, voor op je website, je visitekaartje, etc. Onthoud dat mensen (lees: jouw potentiële klanten) graag het gezicht achter een bedrijf leren kennen. Dus nee, je ontkomt er niet aan. ;-) Maar ik zorg er altijd voor dat jij helemaal als jezelf én op je best wordt vastgelegd!

DEtails

module 02

Om variatie in de beeldbank - en je Insta feed - aan te brengen zorg ik ook altijd voor een aantal mooie detail shots van je producten of diensten. Die afwisseling zorgt ervoor dat je content interessant en leuk blijft om naar te kijken.

On the job

module 03

Alleen maar foto's aan je bureau of achter de computer worden op den duur een beetje eentonig (lees: saai!), dus ik leg jou ook graag vast als je aan het werk bent! De beste manier om te laten zien wat je doet, toch?

Personal content

module 04

Geef je website en social media content een persoonlijke touch door middel van foto's die net even anders dan anders zijn, maar wel écht jij! Op die manier kan je een band opbouwen met je volgers / (potentiële) klanten en zorg je ervoor dat je lekker toegankelijk bent voor je doelgroep.

ExTRA EXTRa

Styled shoot

Wil jij jouw personal brand shoot naar een next level tillen? Dat kan!

Samen met Cynthia van The Bloom and Grow club, bied ik een Boost Your Business shoot aan. Een volledige gestylede shoot waarmee je jouw foto's écht naar een hoger level kan tillen. Haar, make-up, styling en meerdere looks zijn included en de strategie wordt vooraf bepaald; aan de hand van jouw wensen maken we een persoonlijk moodboard. Wil je meer weten over deze exclusieve shoots? Vraag hieronder de brochure aan en ontvang alle info die je moet weten over deze shoots.

Brochure- boost your business

01

INVESTERING

ex btw

vanaf € 360

I WANT THIS!

02

Benieuwd naar mijn verschillende pakketen én prijzen?  No problem.

Hieronder kan je makkelijk mijn brochure downloaden; hierin vind je praktische informatie over de fotoshoot, tarieven en FAQ.

Je mag natuurlijk ook mailen of bellen om je wensen te bespreken!

DOWNLOAD

Boost your Business

  • Te boeken vanaf 30 beelden
  • Inclusief nabewerking
  • Kies zelf je favoriete foto's achteraf!
  • Online gallery 
  • Upgrade je shoot met deze opties; fotografie uren, meer beelden óf styling

DOWNLOAD

Meer informatie over een shoot? De verschillende pakketen óf prijzen? Download hieronder de brochure!

free

DOWNLOAD