HI, I'M NIKKI.

Ondernemen & creëren.
De rode draad in mijn leven. 

Mijn allereerste visitekaartje maakte ik al op de basisschool. De wil om te ondernemen zat er al vroeg in zullen we maar zeggen. Maar dat gold óók voor de wil om dingen te creëren.

Magazines, inclusief de fotografie, hondenriemen, reisvlogs... Ik was altijd al lekker creatief bezig. Er is dan ook best wat aan vooraf gegaan tot ik wist wat ik echt wilde. Maar één ding loopt tot op de dag van vandaag als een rode draad door mijn leven, en dat is creëren

Meedenken over het totaalplaatje en dat vervolgens - al dan niet met een team - neerzetten. Dat vind ik echt het allerleukste wat er is! 

READ MORE

I didn't start here. 

my story is probably a lot like yours.

Nee, ik had jaren geleden niet gedacht dat ik fulltime fotograaf zou worden. Als puber stond ik al wel met een camera in mijn handen, maar ik besloot eerst te studeren voor HBO Office Manager.  Tijdens mijn studie werkte ik bij een drankengroothandel op kantoor, en na het afronden van mijn studie heb ik die bijbaan ingewisseld voor een kantoorbaan in de psychiatrie. In de tussentijd heb ik mijn man Jimmy ontmoet, op dat moment eigenaar van één horecazaak. Daar zag ik prachtige gerechten voorbij komen en herinneringen gemaakt worden. Dat móest ik vastleggen! Ik stofte mijn camera af en zo kwam
mijn liefde voor fotografie weer helemaal terug!
Toen ik daarmee aan de slag ging wist ik het zeker:
dit wil ik elke dag doen! 

AT THE MOMENT...

THINKING ABOUT:

A thousand new business ideas

CRAVING:

Friet, always friet.

dreaming:

Mooie tuin met een te gekke tafelsetting

fave restaurant:

Vista, Willem-stad

shoots 2022:

158

shoots 2023:

172

WANT TO WORK TOGETHER TO LEVEL UP YOUR BIZZ?

Lijkt me heel leuk! Je kan me bereiken via onderstaande knop! Daar kan je al je vragen of opmerkingen achter laten. Ik beantwoord ze dan zo snel mogelijk!

CONTACT ME