Food food food 

Food
Shoot

You'll never get a second chance
to make a first impression

Tegenwoordig vindt de eerste kennismaking met je (potentiële) gast vaak al online plaats. Op Instagram bijvoorbeeld, of op je website. Foto's zijn daar dan ook een belangrijk onderdeel van! Hiermee breng je de sfeer over, zowel qua uitstraling als met je personeel, en laat je zien wat voor gerechten & drankjes je serveert.

Kortom: je laat zien wat men kan verwachten als ze een avondje bij jou komen doorbrengen. 

Dit mag niet ontbreken bij een foodshoot

x

Finger-licking-good foto's van de gerechten

x

Ambiance van het restaurant of terras

x

Personeel; aan de voorkant én in de keuken

x

Heerlijke cocktails en te gekke wijnen

x

Gezelligheid tussen je gasten

Wat leg ik vast?

Wat ik belangrijk vind om terug te zien? Lees het hieronder.

Food

module 01

De belangrijkste onderdelen in jouw restaurant zijn - naast de gasten natuurlijk - de gerechten en de sfeer. Of je nu een fine dining restaurant hebt, een gezellige brasserie of een eetcafé, in alle gevallen is het belangrijk om je gerechten er finger-licking-good op te zetten en de ambiance goed weer te geven. 

Personeel

module 02

Niet iedere werknemer wordt even enthousiast van het feit dat hij of zij gefotografeerd gaat worden tijdens de shoot, maar no worries! Ik zorg altijd voor goede instructies wat betreft kleding, poses, etc. Uiteindelijk draait het natuurlijk om het eindresultaat, en wil je het plezier en de gezelligheid onder elkaar ook laten zien! Het zorgt voor variatie in je feed, maar deze foto's zijn ook altijd heel goed te gebruiken voor vacatures.

Dranken

module 03

Naast die finger-licking good gerechten mogen natuurlijk ook de drankjes niet ontbreken! Heb je een prachtig wijn assortiment, schenk je bijzondere cocktails of heb je een tap vol met speciaalbiertjes? Show them! Wedden dat je foto's spontaan dorst krijgen bij het zien van de foto's...

Ambiance

module 04

Misschien wel het lastigst om écht goed over te brengen via een foto, maar wel ook super belangrijk. Ik hecht persoonlijk bijvoorbeeld altijd veel waarde aan de sfeer in een zaak. Mijn doel is dus ook om jouw online uitstraling net zo mooi weer te geven als dat jij die offline al gecreëerd hebt! 

GASTEN

module 05

Echte gasten op de foto zetten is altijd wat lastig in verband met de privacy wetgeving, daarom adviseer ik altijd om om een aantal 'modellen' uit te nodigen. Vrienden, familie, personeel in eigen kleding, etc. Voeg alle hiervoor genoemde punten samen in een foto met deze gasten en je hebt een fantastisch & compleet totaalplaatje! 

01

INVESTERING

ex btw

vanaf € 360

I WANT THIS!

02

Benieuwd naar mijn verschillende pakketen én prijzen?  No problem.

Hieronder kan je makkelijk mijn brochure downloaden; hierin vind je praktische informatie over de fotoshoot, tarieven en FAQ.

Je mag natuurlijk ook mailen of bellen om je wensen te bespreken!

DOWNLOAD

Boost your Business

  • Te boeken vanaf 30 beelden
  • Inclusief nabewerking
  • Kies zelf je favoriete foto's achteraf!
  • Online gallery 
  • Upgrade je shoot met deze opties; fotografie uren, meer beelden óf styling

DOWNLOAD

Meer informatie over een shoot? De verschillende pakketen óf prijzen? Download hieronder de brochure!

free

DOWNLOAD