Let's collect moments

Ik leg graag jullie momenten vast! Zodat we altijd kunnen terug dromen naar die mooie momentjes. Dit gebeurt in een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Zo is er ruimte voor spontane momenten. Want als we het naar ons zin hebben is dit terug te zien! Natuurlijk is het even spannend zo voor de camera, maar door kleine opdrachtjes tijdens de shoot heb je niet in de gaten dat ik sta te zwaaien met de camera. Zo kan jij je zelf zijn en zorg ik voor de perfecte plaatjes.

Lovestories

Het vastleggen van fijne momenten in een periode van je leven is ontzettend waardevol. 
Je kan verschillende love stories laten vastleggen. Denk aan een loveshoot, zwangerschapsshoot of familyshoot.  Voor de lovestorieshoot betaal je € 149,- inclusief BTW, exclusief reiskosten.
> eenmalige fotoshoot
> 15 beelden op hoge resolutie
> inclusief nabewerking
> online fotogalerij 
> foto's zonder logo
> 1 uur fotografie
> mogelijkheid tot bij bestellen
> tot 5 personen. Meer dan 5 personen? Dan reken ik €25,- per persoon extra

Boek een shoot!

Inbegrepen

DOG SHOOT

Onze viervoeters hebben een speciale plek in ons leven. Tijdens het vastleggen van onze trouwe vriendjes nemen we alle tijd, zodat ze er plezier in beleven! - Goed om te weten, dat de hond niet los hoeft te kunnen! 
Voor de dogshoot betaal je €59,- inclusief BTW, exclusief reiskosten


> eenmalige fotoshoot
> 5 beelden op hoge resolutie
> inclusief nabewerking
> online fotogalerij 
> foto's zonder logo
> 30 minuten fotografie

Boek een shoot!

Inbegrepen

Klik voor de gratis love stories brochure hier.

REcensie

Nady

"Je bent geduldig met het maken van de foto's en weet mijn zoon er iedere keer weer bij te houden. De foto's zijn in juiste sfeer vastgelegd en zijn prachtig geworden. "

volgende

REcensie

Jaimylee

Het is overduidelijk dat fotografie Nikki's passie is. Tijdens onze fotoshoot nam ze uitgebreid de tijd om foto's te maken. Veel verschillende houdingen, maar toch kwam dit natuurlijk over door haar goede uitleg. Vol enthousiasme stuurde ze gelijk een preview van wat foto's op, heel leuk!

volgende