Dit ben ik...

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! 
Even in het kort: ik ben Nikki, 28 jaar en woon samen met mijn man Jimmy en hond Daï in het mooie Renesse in Zeeland, lekker dicht bij het strand!

Als jonge puber stond ik al met een camera in mijn handen. Ik creëerde een verhaal, zette het statief neer en sprong met een vriendin snel voor de camera. Het creëren zat er dus al vroeg in. Niet alleen door het maken van foto's; haken, hondenriemen maken, tekenen eigenlijk alles waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Al is fotografie altijd al de leidraad geweest. Maar ik besloot om eerst te gaan studeren: een studie MBO directiesecretaresse en HBO studie office manager. In deze periode stond mijn passie dus even op een laag pitje.

Tijdens mijn studie werkte ik bij een drankengroothandel op kantoor die ik na het afronden van mijn studie heb ingewisseld voor een kantoorbaan in de psychiatrie. En nu hoor ik je denken, waar komt die fotografie nu weer terug? In de tussentijd heb ik mijn man Jimmy ontmoet, op dat moment eigenaar van éen horeca zaak. Ik zag prachtige gerechten voorbij komen, gezelligheid en herinneringen gemaakt worden. Ik moest dit vastleggen! Ik stofte mijn camera af en zo kwam mijn liefde voor fotografie weer helemaal terug! En wist ik het zeker, dit wil ik elke dag doen! 

BENIEUWD NAAR MIJN FAVORIETEN?

Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste collega horeca-ondernemers ,die ik vaak ook kenden van mijn tijd bij de drankengroothandel, mij benaderde voor een shoot! Het moment voor mij om van mijn passie mijn werk te maken! Ondertussen ondersteun ik mijn man met drie horecazaken en weet ik dus als geen ander hoé belangrijk het is om de sfeer van het restaurant over te brengen in mijn beelden.

Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om even terug de dwalen naar de herinneren welke is vastgelegd. Geen geforceerde foto’s, maar herinneringen naar het moment. De gezelligheid, de sfeer en de liefde! Om welk moment het dan ook gaat, jouw zaak, samen met je gezin of je viervoeter. Het zijn allemaal momenten om nooit te vergeten en zó waardevol om vast te leggen. 

Mijn favorieten

Kaarsjes aan, dekentje en spelletjes

Mijn lievelingsmoment?

Favoriete snack?

A. Pizza
B. Nachos
C. Popcorn
D. Frietjes

X

120

Hoeveel shoots heb ik tot nu toe gehad in 2022? 

Natuurlijk de  Shiba, net zoals onze Daï

Mijn favoriete honden ras?

Zwitserland

mijn favoriete vakantie land is:

De herfst!

Mijn favoriete seizoen:

OUDE MOOLWEG 19  4325 EA  Renesse - KVK 76212092

Algemene voorwaarden

© Nikki Ruyssenaars